2d voorronde Maxvissen Cup

Aanstaande zondag gaan deze heren het tegen elkaar opnemen en proberen 1 van de 5 finale tickets te bemachtigen. Er wordt de laatste dagen behoorlijk goed gevangen op de Leeghte dus dat beloofd een leuk spektakel te gaan worden. Ook ziet het ernaar uit dat de weersomstandigheden goed zijn met 25 graden en een zonnetje.

De 2d voorronde zal er ook weer een mooie prijs gesponsord worden ditmaal door Hengelsport Alex Lauwe. Wat deze prijs is zien jullie zondag wel. Ook sponsord René Bomers een dagticket voor de Leeghte en zal er een geldprijs van 30 euro te winnen zijn. Dit zijn de dagprijzen voor zondag.

Als ik even vooruit mag kijken dan doen er zondag echt alleen maar toppers mee. Neem nou Reijer Kros die momenteel bijna elke wedstrijd naar zich toe trekt. Hoe lekker is het om zo’n iemand in je deelnemersveld te hebben en dan zondag ff alle hoeken van de vijver laten zien(geintje Reijer). Laten we niet de gebroeders Tim en Bob vergeten die al menig overwinning op hun naam hebben staan op deze vijver. Zo kan ik nog wel ff doorgaan want iedereen die hier meedoet weet wel hoe die een visje moet vangen.

Het Beloofd gewoon weer een geweldige wedstrijd te worden met uiteindelijk het allerbelangrijkste sportiviteit en gezelligheid.

Deelnemers tot zondag bij de Leegthe, we loten om 08.00 uur dus zorg dat je er dan ook bent.

Hieronder nog even de link met de basisregels voor zondag die jullie geaccepteerd hebben.

Algemene voorwaarde de Leeghte

Hieronder alle deelnemers op een rij: