Prestonfishing

Prestonfishing 

Bij Prestonfishing vind u het grootste online assortiment Preston artikelen. We streven er naar om het gehele assortiment voortdurend op voorraad te hebben. Alle Preston Innovations producten zijn vooraf in wedstrijd verband grondig getest om te controleren of ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Dit wordt gedaan door experts Preston Innovations.  Dit zorgt ervoor dat alleen dѐ producten die getest en goedgekeurd zijn, op de markt verschijnen. Op deze manier bent u verzekerd van een innovatief, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.

Preston, is de absolute marktleider als het gaat om Innovatieve nieuwe hengelsport materialen. Naast het merk Preston, zijn ze ook leverancier en producent van de merken Korum, Sonubaits, Avid Carp en C-Drome. Ook deze materialen en voeren behoren tot het beste van wat er op de markt verkrijgbaar is.

Het assortiment bestaat onder andere uit  Werpmolens, Vaste Stokken, Zitkisten, Werphengels, Transportkarren, Dobbers, haken, nylon, kleding en uiteraard netten en schepnetstelen.

Ga naar www.prestonfishing.nl voor meer informatie.