Method feeder onderlijn maken – maxvissen

Method feeder onderlijn maken

Vandaag ga ik jullie proberen uit te leggen hoe je zelf je method onderlijn kan maken. Dit ga ik doen door middel van een blog en een vlog. Hieronder vind je namelijk een video die ik gemaakt hebt, daarin leg ik vanaf het begin tot het eind uit hoe je het doet. Om het nog iets makkelijker te maken heb ik onder de video exact hetzelfde gedaan maar dan in een blog. Door middel van teksten en plaatjes laat ik jullie zien hoe je het kan maken. Ook heb ik een tabel gemaakt waarin je kan zien wat ongeveer de kosten zijn die je moet maken om dit materiaal bij elkaar te krijgen. Ik wens jullie veel kijk en lees plezier en ik hoop dat ik jullie hiermee voldoende informeer.

Om te beginnen wil ik jullie even uitleggen welke benodigdheden je nodig hebt om dit alles tot een goed einde te brengen. Hieronder zie je een afbeelding waar alles opstaat wat ik gebruik. Sommige dingen zullen natuurlijk voor zichzelf doen spreken maar misschien zitten er ook nog wel dingen bij die je niet kent. Dit alles is wat ik gebruik, ik ga jullie nu stap voor stap even vertellen wat wat nu precies is.

Hieronder heb ik van alles even apart een afbeelding gemaakt, op de foto hieronder zie je de Guru onderlijnen box. Je begrijpt het natuurlijk al wel hier komen de onderlijn uit eindelijk in te zitten. Het is een handige box met erg veel plaats voor onderlijnen. (Zie afbeelding hieronder)

De lijn die ik gebruik is Guru pure Fluorcarbon, natuurlijk zijn er tal van merken en soorten onderlijn. Kies dat gene waar jij het meeste vertrouwen in hebt dat is het belangrijkte ik heb dat in deze. (Zie afbeelding hieronder)

De baitbands die ik gebruik zijn van drennan en dan de micro variant je hebt namelijk ook nog andere maten maar deze is het fijnst in mijn ogen. Deze gaan namelijk lang mee en niet makkelijk kapot. (Zie afbeelding hieronder)

De silicone tube die ik gebruik is van guru, dit is de micro variant 0.3 mm. Deze lijkt echt heel klein maar is prima op je lijn te schuiven en daarna ook nog over je haak. Zit gewoon precies zoals die zitten moet. (Zie afbeelding hieronder)

De haken die ik gebruik zijn van Preston het zijn de Preston PR C1 Barbless, dit is een erg goede haak en helemaal als je prijstechnisch kijkt. Natuurlijk is het belangrijk dat je niet gaat besparen op iets wat het allerbelangrijkste is want je wilt natuurlijk geen vis gaan verspelen. Maar dit is echt een aanrader. (Zie afbeelding hieronder)

En niet te missen op dit gebied is de loop tyer, dit is een tool die zo handig en makkelijk is eigenlijk niet te missen bij het maken van je eigen onderlijn. Hiermee maak je de lus waarmee je de onderlijn bevestigd en hiermee kan je de lengte van je onderlijn heel nauwkeurig houden. (Zie afbeelding hieronder)

En natuurlijk niet te vergeten een schaartje of knijptang bij de hand hebben. Ook zie je nog een bolienaald van het merk korum. Deze komt ook goed van pas. (Zie afbeelding hieronder)

Nu we alle benodigdheden hebben besproken kunnen we beginnen met het maken van de onderlijn. Allereerst neem je een stuk lijn van je klos lijn af. Let op zorg ervoor dat je niet precies gaat meten maar neem ruim voldoende aan lijn, het kan anders zijn dat je straks anders niet uitkomt of je kan niet knopen omdat je te kort lijn hebt. Je begint met de baitband je doet je lijn door de baitband heen (inplaats van een baitband kan je ook gewoon een lusje maken voor een stoppertje of je kan een quick stopper gebruiken). Wanneer je dit gedaan hebt ga je je baitband aan je lijn knopen. Ik doe dit altijd met een acht knoop die vind ik namelijk fijn en is erg stevig. Echter leg je de knoop niet op de baitband de kans is namelijk groot als je dit doet, dat je dan gelijk al je baitband aantast doormiddel van mischien een scheurtje in je baitband te trekken. Daarvoor gebruiken we de boilienaald, deze steken we door het gaatje van de knoop en pas dan trek je de knoop aan. Zo zorg je ervoor dat de baitband niet beschadigd. (Zie afbeelding hieronder)

Na het aanbrengen van de baitband gaan we de silicone tube aanbrengen, ik gebruik hiervoor een stukje van ongeveer 2 a 3mm. Je kan natuurlijk meer gebruiken als je dat wilt, maar dit is voor mij genoeg zodat ik de hair mooi onder de haak kan plaatsen zoals ik hem graag hebben wil. Het kan soms even prutsen zijn met de silicone tube het tenslotte maar heel klein en dun maar je wordt er naarmate je het vaker doet vanzelf handig in. (Zie afbeelding hieronder)

Na dat we de silicone tube op de lijn hebben zitten gaan we de haak erbij pakken. We gaan nu de silicone tube over het de haak schuiven. Uiteraard doe je dit niet via de kant van het oogje maar via de kant van de punt. Echter is dit wel ff priegelen hoor. Kijk uit dat je je zelf niet prikt en soms wil het wel is zijn dat je per ongelijk de haak op de helft van de silicone tube er door heen prikt en dat wil je natuurlijk niet. Je zult zien dat het af en toe gewoon gebeurd. Let op dat je zorgt dat wanneer je de silicone tube over de haak schuift je de baitband onder hebt zetten en niet boven want dan kan je weer opnieuw beginnen. (Zie afbeelding hieronder)

Zo nu gaan we de haak bevestigen op de lijn, wat je als eerste doet nu is je lijn van buiten naar binnen door het oogje halen. Je doet dit van buiten naar binnen omdat dan de haak zich zet en als je van binnen naar buiten door het oogje gaat is dit niet het geval. Als je dat gedaan hebt stel je de baitband af hoe ver je die van de haak wilt hebben want als de haak dadelijk eenmaal zit dan kan dat niet meer. Nu neem je de haak met de bochtkant tussen duim en wijsvinger en neem je de rest van je onderlijn in je andere hand tussen duim en wijsvinger. Wat je doet is je gaat nu onder het oogje het lijn rond om de haak draaien. Je maakt ongeveer 10 tot 15 rondjes. zorg dat je de lijn die je om de haak heen draait goed strak houd anders kan het zijn dat je over elkaar heen draait of dat die los glipt over het oogje en dan zul je weer opnieuw moeten beginnen. Het lijkt misschien wat lastig als je dit voor het eerst doet maar het wordt echt wel makkelijker na een paar keer. Daarna haal je de lijn weer van buiten naar binnen door het oogje en kan je de lijn aantrekken als het goed is zit de haak nu vast en heb je het meeste klaar. (Zie afbeelding hieronder)

Nu gaan we over op het laatste gedeelte het op maat maken van de onderlijn en er een lusje in maken zodat je de onderlijn kan bevestigen. Het op maat maken doe ik door middel van mijn Guru rig box (onderlijnen box) hier gaan al mijn onderlijnen in voor de method feeder. Als je goed kijkt in de rig box zitten er allemaal uitstekende plaatjes in waar je je haak achter kan doen en je lusje overheen kan laten vallen zodat je onderlijnen goed en stevig in de box zitten. Je ziet dat er ook cijfers in staan 3,4 en 5 inch. Bij deze maten zijn de uitstekende plaatjes ook iets hoger dan bij alle andere in de rig box. Dit is om je afmeting van de onderlijn te maken. Onderaan doe je je haak achter en dan sla je je lijn om het plaatje waar voor jouw de maat staat die je hebben wil. Ik maak ze van 4 inch dus bij de 4 sla ik mijn lijn eromheen. Zodat je je lijn zeg maar dubbel fout. Wanneer je dat gedaan hebt pak je de lijn zo strak mogelijk uit de rig box met de lijn dubbel over elkaar. Als je dit hebt gaan we over op het laatste onderdeel. (Het uitleggen van de rig box is misschien iets wat lastig maar daarom de afbeeldingen erbij zodat je er ook een beeld van hebt) (Zie afbeelding hieronder)

Als laatste gaan we aan de slag met de loop tyer dit is echt een must have voor iedere visser, dit is zo’n handig speeltje. Hiermee kan je bij iedere onderlijn exact hetzelfde maat lus maken in je onderlijn wat ik erg makkelijk vind en bovendien gaat het ook nog is heel simpel en snel. De loop tyer zorgt er tevens ook voor dat je je onderlijn op maat houd echter vraagt dit natuurlijk wel wat van je je moet zorgen dat je de lijn goed strak en dubbel blijft vast houden. Doe je dit niet dan zul je zien als je de ondelijn klaar hebt dat de onderlijn waarschijnlijk langer is dan gepland. Dit is gewoon weer een kwestie van proberen na een paar keer zul je zien dat je er handigheid in krijgt en het makkelijker gaat. Ook de loop tyer is wat moeilijker om zo uit te leggen dit is makkelijker als je het ziet (zie afbeeldingen hier onder).

Van links naar rechts van boven naar beneden zal ik het uitleggen. Bij het eerste plaatje zie je dat ik de lijn dubbel vast heb zo uit de rig box gepakt, daarna steek ik mijn wijsvinger tussen de lijnen (de lus die je krijgt doordat je de lijnen dubbel gevouwen hebt) Bij het tweede plaatje is de loop tyer al aanwezig zo simpel als die eruit ziet zo makkelijk is die ook in gebruik je slaat je lijn over het achterste gedeelte van de loop tyer zoals je op de afbeelding ziet. Blijf de lijn verder goed vast houden. Wanneer je dit hebt gedaan draai je de loop tyer 2 a 3 keer 360 graden rond zoals je ziet op afbeelding 3. Daarna heb je dus echt een lus om je wijsvinger zitten deze doe je over het eerste gedeelte van de loop tyer zoals je bij afbeelding 4 en 5 kunt zien. Wanneer je dit hebt gedaan trek je de lijn voorzichtig aan. Je zult zien dat je een mooi knoopje trekt net voor de loop tyer (zie afbeelding 6 en 7). Dan hoef je alleen nog maar de loop tyer te kantelen zodat de lus die over het eerste gedeelte zit in het tweede gedeelte valt bij de andere lus (zie laatste afbeelding). Als je dit gedaan hebt trek je de lijn goed aan en is je lus klaar (zie laatste afbeelding). Nu kan je hem van de loop tyer halen en is je onderlijn klaar voor gebruik. Ook de loop tyer is in het begin misschien even zoek hoe of wat maar als je dit weet dan kan je niet meer zonder het is zo makkelijk en handig. Ik kan niet meer zonder.

Hieronder heb ik even een tabelletje gemaakt met wat je ongeveer kwijt bent als je dit alles aan wilt schaffen wat ik hierboven gebruikt hebt. Zo heb je een beetje een idee wat het kost. Let op de bedragen zijn globaal dit zal hier en daar per hengelsportzaak nog wel iets kunnen verschillen. De schaar, tang en bolienaald heb ik er niet bij opgezet dat soort dingen heb je denk ik al wel en eventueel zou je voor de bolienaald ook nog iets anders kunnen gebruik zoals een spijker bijvoorbeeld.

ProductPrijs
Guru rig box € 13.00
Preston loop tyer€ 3.50
Guru puru fluorcarbon € 9.00
Preston pr c1 barbless haak€ 2.00
Guru silicone tube 0,3 mm€ 3.50
Drennan micro baitbands€ 2.50
Totaal bedrag:€ 33.50

Bij deze de uitleg over het maken van je eigen method feeder onderlijn. Ik hoop dat het zo duidelijk is en dat jullie er wat aan hebben. Voor de gene die ze zelf willen maken kunnen ze nu aan de slag. Succes met het knopen. 

Handig of niet handig ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie plaats dit is een kleine moeite en geeft mij voldoening voor het geen wat ik gemaakt hebt.

Mvg
Bart Hartjes

 

 

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Method feeder onderlijn maken – maxvissen”

  1. Ronald Beer,
   Jan, hartelijk bedankt voor je uitleg. Heb lang naar een goede uitleg gezocht zodat ik op verschillende lengtes
   de juiste Rig kon maken (4,5,6 inches). Tot dusver lukte het nog niet zo maar na jou duidelijke uitleg wel.
   Hartelijk bedankt.
   Met vriendelijke groet, Ronald.
   ronkitbeer@gmail.com

 1. Geweldig bart
  Maar hoe kan ik hem opslaan
  Toch weer dingen geleerd die ik anders doe maar van jou tog mooier en beter
  Bedankt

 2. Ziet er goed uit. Ga het opslaan zodat ik het later nog eens kan bekijken en zelf proberen te maken. Dank voor de duidelijke instructie!

 3. Completed Reading a Blog Post: A Formal Reply to the Comment Section and an Invitation to Join “KING855”

  ‘After rigorously perusing the blog post, I would like to present
  the following feedback to the thread .

  Your reflections regarding the issue were quite mind-expanding .

  I found myself in alignment with several of the ideas you articulated.

  It is heartening to see such an engaging dialogue taking place .

  If you are interested in additional exploring this issue ,
  I would sincerely invite you to join the “KING855” community .
  There , you will have the opportunity to engage with kindred spirit participants and dive deeper into these fascinating subjects.

  I am convinced your contribution would be a meaningful
  enhancement to the discourse .

  I’m grateful for your contribution , and I look forward to the possibility
  of continuing this enlightening exchange .

  Review my homepage; king855 online casino

 4. Greetings , comrade spectator . I unearthed your profound remarks on the blog
  entry extremely astute .

  Your viewpoint on the matter is quite noteworthy .

  As you seem to have a avid involvement in the
  content , I would provide an call for you to immerse yourself in the
  domain of ‘918KISS’.

  The website delivers a broad range
  of absorbing material that in turn serve
  audiences with eclectic passions .

  I infer you shall locate the network at ‘918KISS’ as equally
  insightful and cognitively captivating .

  I implore you to deliberate affiliating with us and delivering
  your unparalleled understandings to the incessant
  debates . Looking forward to perhaps accepting you
  on board .

  Here is my page :: online casino withdrawal times

 5. ### Поступление в немецкий вуз: пошаговое руководство

  Поступление в университет Германии – мечта многих студентов.
  Качество образования, возможности
  для исследований и привлекательная возможность работы после окончания учёбы делают немецкие вузы желанными для абитуриентов со
  всего мира. В этой статье мы рассмотрим ключевые аспекты поступления
  в немецкий вуз.

  #### 1. Выбор университета и программы
  Первый шаг – выбор университета и программы обучения.
  В Германии более 400 высшебюджетных учебных заведений, включая университеты, технические университеты,
  искусственные и прикладные науки вузы.
  Вам нужно будет решить, что больше соответствует вашим академическим интересам и карьерным целям – университет классического типа или же учебное заведение,
  фокусирующееся на прикладных науках.

  #### 2. Требования к поступлению
  Требования к поступлению варьируются
  в зависимости от университета и программы.
  Обычно требуется подтверждение уровня
  владения немецким языком – сертификаты DSH или TestDaF.
  Для англоязычных программ необходимо будет предоставить результаты TOEFL или
  IELTS. Также важным является наличие аттестата о
  полном среднем образовании, который признается в
  Германии или можем быть приравнен
  к немецкому абитуру.

  #### 3. Процесс подачи документов
  Для подачи заявления чаще всего используется онлайн-платформа UniAssist,
  через которую заявления первично оцениваются и
  переправляются в выбранные университеты.

  Важно тщательно ознакомиться с требованиями
  к документам в каждом конкретном университете и следить за сроками подачи заявлений.

  #### 4. Вступительные экзамены
  В некоторые программы, особенно на факультеты искусства,
  могут требоваться вступительные
  экзамены. Проверьте это на сайте выбранного
  вуза и уточните формат и содержание экзаменов.

  #### 5. Стипендии и финансирование
  Многие международные студенты ищут финансовую поддержку для обучения в Германии.
  Стоит рассмотреть возможности
  получения стипендии от таких
  организаций, как DAAD, Erasmus+, а также различные государственные и частные стипендии.

  #### 6. Виза и проживание
  После получения допуска к обучению необходимо будет получить
  студенческую визу. Также важно заранее позаботиться
  о поиске жилья, так как это может быть
  сложной задачей в некоторых городах Германии.

  #### 7. Адаптация к учебе и жизни в Германии
  Подготовьтесь к культурным и академическим различиям.
  Успешная адаптация поможет вам лучше учиться и наслаждаться временем, проведенным в
  Германии.

  Поступление в немецкий вуз требует тщательной подготовки и
  внимания к деталям на каждом этапе.

  Надеемся, что данное руководство поможет вам
  ориентироваться в процессе поступления и сделает
  ваш путь к обучению в Германии гладким.
  Удачи!

  My webpage … “https://socialtechnet.com/story2940499/kupit-diplom”

 6. Нужна реконструкция деревянного дома в Верее? Наша бригада из опытных строителей из Белоруссии готова воплотить ваши идеи в реальность! Современные технологии, индивидуальный подход, и качество – это наши гарантии. Посетите наш сайт [url=https://rekonstrukciya-doma-v-veree.ru/]реконструкция дома в Верее[/url] и начните строительство вашего уюта прямо сейчас! #БелорусскаяБригада #Шлифовка #Реконструкция #Достройка

 7. YGR หรือ YGR คือ ตู้สล็อตออนไลน์ แห่งการเล่นเกมการพนัน เรื่องใหม่ของยุคนี้ โดยนำเสนอเกมที่มีความ ทรงพลัง และ มีความสนุกสนาน ไม่ว่าจะเป็นสล็อต, แบล็คแจ็ค และอื่น ๆ ที่มั่นใจได้ว่าทุกคนจะ ลุ้นเพลิดเพลิน กับการเล่นเกม ครั้งนี้ แน่นอน.

  เริ่มต้น เล่นเกมส์ กับ ตู้สล็อตออนไลน์ YGR มี วิธีง่ายๆ เพียงแค่ทำการสมัครสมาชิก จากนั้นก็ ฝากเงินลงในบัญชีของคุณ แล้วคุณก็สามารถ
  เล่นเกม ทันที เรา พร้อมบริการ ตลอด24ชั่วโมง เพื่อให้คุณสามารถติดต่อ หากมี ความสับสน หรือ ข้อสงสัย
  ใดๆ ในขณะที่ เล่นสล็อตออนไลน์.

  YGR ตู้สล็อตออนไลน์สุดปัง มี แนวทาง สำหรับการกระจายเงินรางวัล ไม่มีข้อจำกัดสำหรับการจ่ายโบนัส หรือ จ้างพนัน
  ที่มีอัตราการจ่ายเงินสูง คุณ สามารถ สนุกสนาน และ ลุ้นรับของรางวัล สุดท้ายได้อย่างมากมาย ใน
  YGR เราเชื่อว่าการเล่นเกมควร สนุก และ ให้แรงบันดาลใจ สำหรับผู้เล่น
  และแน่นอนว่า คุณสามารถรวยด้วยการเล่นเกมออนไลน์ ในตู้สล็อต YGR –
  Yes Get Rich.

  my blog เว็บ สล็อต ใหม่ ล่าสุด

 8. Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) переосмыслил мировой хит Felix Jaehn – Ain’t Nobody!
  Любители качественной музыки, у нас для вас хорошие новости! Известный музыкант Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) выпустил потрясающий кавер на легендарный трек Felix Jaehn – Ain’t Nobody.
  Музыкант не просто перепел хит, а привнес в него свою индивидуальность, сохранив при этом всю энергию и драйв оригинала.
  Новая версия “Ain’t Nobody” уже доступна на Яндекс Музыке, и мы настоятельно рекомендуем ее послушать!
  Не упустите шанс насладиться свежим звучанием любимой песни в исполнении Sergei Gaiduk (Сергея Гайдука)!

  [url=https://music.yandex.ru/album/32114204/track/128180557]Сергей Гайдук[/url]

  послушать музыку

 9. Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) переосмыслил мировой хит Felix Jaehn – Ain’t Nobody!
  Любители качественной музыки, у нас для вас хорошие новости! Известный музыкант Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) выпустил потрясающий кавер на легендарный трек Felix Jaehn – Ain’t Nobody.
  Музыкант не просто перепел хит, а привнес в него свою индивидуальность, сохранив при этом всю энергию и драйв оригинала.
  Новая версия “Ain’t Nobody” уже доступна на Яндекс Музыке, и мы настоятельно рекомендуем ее послушать!
  Не упустите шанс насладиться свежим звучанием любимой песни в исполнении Sergei Gaiduk (Сергея Гайдука)!

  [url=https://music.yandex.ru/album/32114204/track/128180557]Сергей Гайдук[/url]

  Nobody

 10. Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) переосмыслил мировой хит Felix Jaehn – Ain’t Nobody!
  Любители качественной музыки, у нас для вас хорошие новости! Известный музыкант Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) выпустил потрясающий кавер на легендарный трек Felix Jaehn – Ain’t Nobody.
  Музыкант не просто перепел хит, а привнес в него свою индивидуальность, сохранив при этом всю энергию и драйв оригинала.
  Новая версия “Ain’t Nobody” уже доступна на Яндекс Музыке, и мы настоятельно рекомендуем ее послушать!
  Не упустите шанс насладиться свежим звучанием любимой песни в исполнении Sergei Gaiduk (Сергея Гайдука)!

  [url=https://music.yandex.ru/album/32114204/track/128180557]Sergei[/url]

  Сергей

 11. تقدير لك على هذا البوست
  المثير للاهتمام للاهتمام كان من المثير للاهتمام حقًا قراءة وجهة نظرك
  حول هذا الموضوع أود أن أدعوك إلى
  الانضمام إلى كازينو التشفير لمزيد من
  المناقشات و التفاعلات المثمرة هناك الكثير من الفرص للتواصل مع أشخاص آخرين مهتمين بهذا
  الموضوع وتبادل الآراء أتطلع إلى الاستماع إلى تعليقاتك وآرائك الإضافية في المستقبل

 12. Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) переосмыслил мировой хит Felix Jaehn – Ain’t Nobody!
  Любители качественной музыки, у нас для вас хорошие новости! Известный музыкант Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) выпустил потрясающий кавер на легендарный трек Felix Jaehn – Ain’t Nobody.
  Музыкант не просто перепел хит, а привнес в него свою индивидуальность, сохранив при этом всю энергию и драйв оригинала.
  Новая версия “Ain’t Nobody” уже доступна на Яндекс Музыке, и мы настоятельно рекомендуем ее послушать!
  Не упустите шанс насладиться свежим звучанием любимой песни в исполнении Sergei Gaiduk (Сергея Гайдука)!

  [url=https://music.yandex.ru/album/32114204/track/128180557]Nobody[/url]

  музыка

 13. Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) переосмыслил мировой хит Felix Jaehn – Ain’t Nobody!
  Любители качественной музыки, у нас для вас хорошие новости! Известный музыкант Sergei Gaiduk (Сергей Гайдук) выпустил потрясающий кавер на легендарный трек Felix Jaehn – Ain’t Nobody.
  Музыкант не просто перепел хит, а привнес в него свою индивидуальность, сохранив при этом всю энергию и драйв оригинала.
  Новая версия “Ain’t Nobody” уже доступна на Яндекс Музыке, и мы настоятельно рекомендуем ее послушать!
  Не упустите шанс насладиться свежим звучанием любимой песни в исполнении Sergei Gaiduk (Сергея Гайдука)!

  [url=https://music.yandex.ru/album/32114204/track/128180557]Гайдук[/url]

  музыка

 14. Lucas Smith Lab перевернул мир хитов! Хочешь услышать твои любимые песни в совершенно новом свете?
  Тогда тебе срочно нужно познакомиться с музыкальным проектом Lucas Smith Lab!
  Этот талантливый музыкант переосмыслил такие мировые хиты как Freed From Desire, Womanizer, Thunderstruck, A Bar Song (Tipsy) и многие другие,
  создав невероятные кавер-версии, которые заставят тебя по-новому взглянуть на знакомые мелодии.
  Готов удивляться? Включай Яндекс Музыку или другие платформы и погружайся в мир потрясающей музыки Lucas Smith Lab

  #LucasSmithLab #Каверы #Музыка #Хиты #НовоеЗвучание

  [url=https://music.yandex.ru/artist/22453757]Womanizer[/url]

  послушать музыку

 15. Lucas Smith Lab перевернул мир хитов! Хочешь услышать твои любимые песни в совершенно новом свете?
  Тогда тебе срочно нужно познакомиться с музыкальным проектом Lucas Smith Lab!
  Этот талантливый музыкант переосмыслил такие мировые хиты как Freed From Desire, Womanizer, Thunderstruck, A Bar Song (Tipsy) и многие другие,
  создав невероятные кавер-версии, которые заставят тебя по-новому взглянуть на знакомые мелодии.
  Готов удивляться? Включай Яндекс Музыку или другие платформы и погружайся в мир потрясающей музыки Lucas Smith Lab

  #LucasSmithLab #Каверы #Музыка #Хиты #НовоеЗвучание

  [url=https://music.yandex.ru/artist/22453757]Хиты[/url]

  Каверы

 16. Lucas Smith Lab перевернул мир хитов! Хочешь услышать твои любимые песни в совершенно новом свете?
  Тогда тебе срочно нужно познакомиться с музыкальным проектом Lucas Smith Lab!
  Этот талантливый музыкант переосмыслил такие мировые хиты как Freed From Desire, Womanizer, Thunderstruck, A Bar Song (Tipsy) и многие другие,
  создав невероятные кавер-версии, которые заставят тебя по-новому взглянуть на знакомые мелодии.
  Готов удивляться? Включай Яндекс Музыку или другие платформы и погружайся в мир потрясающей музыки Lucas Smith Lab

  #LucasSmithLab #Каверы #Музыка #Хиты #НовоеЗвучание

  [url=https://music.yandex.ru/artist/22453757]Thunderstruck[/url]

  новинки музыки

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *