Uitslag Finale Maxvissen Cup

Dat was hem dan mensen een betere dag hadden we denk ik niet uit kunnen kiezen. De weergoden waren goed gezind, met een graadje of 24 en een zonnetje op de bol mogen we natuurlijk niet klagen. Ik moet zeggen dat alle wedstrijden van de Maxvissen Cup het weer prima was.

Dit jaar was de kool weer is aan de beurt als finale plek ondanks de lage waterstand konden we allemaal prima zitten en op 20 meter afstand vissen. Blijft gewoon voor mij 1 van de geweldigste vijvers op dit gebied.

Dit jaar was het allemaal natuurlijk wel wat lastiger en wat meer gepuzzel en ook geduld werd op de proef gesteld. Alles was ruim maar dan ook ruim van te voren gepland en vast gezet, maar toen kwam Corona. Dat heeft van mij best veel gevraagt, meerdere malen moest er gezocht worden naar nieuwe datums en zelfs van vijver veranderen. Ik heb zelfs gedacht om er compleet een streep doorheen te trekken overal werd alles afgelast en de niemand had er nog vertrouwen in. Maar ik wou niet opgeven de Maxvissen Cup moest en zou plaats vinden. Na veel gepuzzel en overleg en wat verzachting van de corona regels konden er uiteindelijk toch datums vastgelegd worden. Nadeel was wel dat we ondertussen alweer 2 maanden verder waren en dat alles veel dichter op elkaar zou komen te liggen. Maar het is gelukt om het uiteindelijk allemaal door te kunnen laten gaan en daar ben ik heel blij om. Het heeft veel meer van me gevraagd dan de voor gaande jaren dat moet ik wel zeggen. Veel vragen veel onzekerheden en dat is niet altijd even makkelijk, maar het is gelukt.

Iedereen die mee heeft gedaan een hele dikke shout out naar jullie toe, samen maken we er iets mooi van. We doen dit namelijk met zijn alle en daardoor ontstaat er iets moois bedankt daarvoor mensen. Ook alle vijvereigenaren bedankt voor alles en alle mensen die mee geholpen hebben ook onwijs bedankt. Sponsoren jullie ook onwijs bedankt voor jullie prijzen en de samenwerking ook jullie zorgen ervoor dat deze Cup plaats kan vinden. Als ik nog mensen vergeten ben excuus daarvoor een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze geweldige Cup onwijs bedankt daarvoor jullie zijn toppers.

Nu denk ik wel weer genoeg gekletst hieronder de uitslag van de Finale!

Plaats:Naam:Gewicht:Steknummer:
1Dirk Eickhoff93.200 kg15
2Reijer Kros65.250 kg11
3Rob Riessen61.550 kg3
4Gerrit Evers60.850 kg19
5Chris Splithof49.550 kg18
6Hans Hellendoorn47.950 kg16
7Bernd Lübbehusen40.700 kg 7
8Bart Hartjes40.300 kg 6
9Dennis Thoben38.650 kg13
10Arie Bruggink36.500 kg 17
11Sven de Wall36.100 kg14
12Nick Lenderink35.700 kg10
13Jan Zekveld35.300 kg8
14Jan Pullen34.650 kg2
15Clemens Gebbink33.650 kg12
16Alvons Vos27.000 kg4

Toch even petje af hoor voor deze held hierboven, ik kan niet anders zeggen dan dat die dit jaar onwijs goed aan het vissen is. Hij heeft al meerdere wedstrijden achter zijn naam staan. De voorronde won die glansrijk en als je dat dan in de finale gewoon nog even een keer doet. Diep en diep respect en een hele knappe prestatie, proficiat strijder. Een dikke kers op de taart.

Hieronder nog even alle sponsoren van dit seizoen op een rijtje, vriendelijk bedankt allemaal voor jullie medewerking. Zonder jullie zou de Maxvissen Cup er heel anders uit zien.

Bedankt vis vrienden en hopenlijk tot de volgende Maxvissen Cup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *