Dropshotten…HELLUUUP

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #566
  Anoniem
  Inactief

  Dag Mede-vissers,

  Na veel verhalen via google en YouTube, werd ik enthousiast om het dropshotten eens te proberen. Vroegaaah, toen ik kleiner was wel een snoeken gevangen met zo’n “twister”, maar ik zag dat er op het roofvisgebied wel e.e.a. veranderd is. Ik heb momenteel een bescheiden spinhengeltje (1.95m) met goed flexibele top, Daiwa molentje (2000 serie) met gevlochten lijn en het onderlijntje van fluocarbon. M’n hele opstelling zou in theorie goed moeten zijn. Nu heb ik op verschillende watertjes wat geprobeerd te vangen, maar helaas niets. Graag hoor ik nog tips m.b.t. de techniek, het soort aas en uiteraard hoe ik een goede stek kan herkennen. Tot op heden heb ik het volgende gedaan/ervaren:

  – Ik kom vaak met mijn loodje (8 gr) vast te zitten tijdens het dropshotten. Is dat normaal?
  – Ik heb als aas een shadje gebruikt (zo’n 8 cm lang) en/of een roze nepworm (japans artikel). Is het raadzaam meer soorten aasjes te kopen/testen?
  – Ik probeer nu vaak onder bruggen of langs randen/kades/steigers te vissen. Is dit de beste plek? Ik merk dat het hier niet altijd diep is.
  – Ik zet de afstand tussen aas en loodje op ca 35 cm nu. Moet ik hier meer mee varieren?

  Kortom, veel vragen. Ik kom zelf uit Nijmegen, dus mocht je zin hebben om mij dit te leren of mee te kijken naar mijn setup en techniek, dan is dat erg fijn.

  Tips via dit forum zijn ook erg welkom.

  Bedankt en ik hoop spoedig hier een mooi artikel over mijn eerste vangsten van snoek, baars of snoekbaars met de dropshot te kunnen delen.

   

  Groeten,

   

  Roel Hazenberg

   

   

  #569
  Anoniem
  Inactief

  Hoi Roel,

  Aan jou techniek zal het niet liggen denk ik ik denk dat je het is zou moeten proberen in havens vaarten en kanalen met een hoge kant en waar het meteen diep is en inderdaad de bruggen opzoeken en probeer het ook langs boten die tegen de kant liggen, zoveel mogelijk de obstakels zoeken.

  Hoop dat je met deze info wat kan.

  Groeten,

  Nick Slaats

  #3163
  Lartoolla
  Deelnemer

  Plaquenil

  #3173
  jignedo
  Deelnemer

  doses of gabapentin for anxiety

  #3216
  Lartoolla
  Deelnemer

  [url=http://iverstromectol.com/]stromectol tab 3 mg[/url] Call for most recent medications as the list is subject to change and the medication for which you are seeking assistance must treat the disease directly

  #3221
  jignedo
  Deelnemer

  Industry Leader TrustSEAL Verified. [url=https://clomida.com]clomid for pct[/url]

  #3229
  Lartoolla
  Deelnemer

  [url=https://bestcialis20mg.com]cialis 5mg best price[/url] Omg I totally read this wrong

  #3239
  jignedo
  Deelnemer

  [url=https://ccialiss.icu]buy cialis uk[/url] In the present study, this system has been utilized to investigate the possibility that antiestrogens and steroid hormones are transported by the Pgp

  #3248
  jignedo
  Deelnemer

  List of ACE inhibitors Uses, common brands, and safety information [url=https://stromectol.buzz]stromectol for animals[/url]

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.