Finalisten maxvissen cup

Goedemorgen visvrienden

Zoals de meeste wel weten zijn de 16 finalisten voor 29 oktober bekend. We zullen dan de finale van de maxvissen cup vissen. De voorrondes waren een groot succes en ben erg blij dat nagenoeg alles goed verlopen is. Het vraagt best wat aandacht om alles tot in de puntjes te laten verlopen. Voor een 1ste x zijn wij dik tevreden natuurlijk Nick niet te vergeten die de 2de voorronde heeft gedaan en ook zeker mee werkt aan dit evenement.

Natuurlijk kom je puntjes tegen die de volgende x misschien anders moeten of misschien hier en daar de regels iets aanpassen. Maar soms is het beter om het eerst voor de leeuwen te gooien en kijken wat er gebeurd. De punten die je dan tegen komt kan je de volgende x weer aanpassen. We hebben natuurlijk al wat kleine wedstrijden op onze naam staan maar zo’n grote als dit is natuurlijk een hele uitdaging.

Ook het financiële gedeelte moet geregeld worden iedereen moet betalen en andersom moet ik natuurlijk ook alles betalen en de prijzen enz. Ook wil ik René Bomers bedanken voor het meedenken met veel dingen. Hij doet dit al wat langer dus heeft al de nodige ervaring, het is fijn als zo’n iemand je op sommige gebieden net even over de streep kan trekken met beslissingen die je moet nemen. Bedankt daar voor René Bomers.

Ook wil ik alle deelnemers nog even bedanken voor het meedoen in de voorrondes zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Het zijn best veel vissers die je nodig hebt om zo’n toernooi tot stand te kunnen brengen. Voor hetzelfde geld melden zich er een stuk minder aan en dan ga je al kan je alles gaan aanpassen en zit men hier dan nog wel op te wachten het moet allemaal toch wel een beetje interessant blijven.

Natuurlijk is plezier de belangrijkste factor. Maar als er iets op het spel staat is altijd leuk. Dus iedereen die mee heeft gedaan zowel de winnaars als de verliezers, bedankt voor jullie inzet. Jullie hebben er voor gezorgd dat wij dit alles mogelijk hebben kunnen maken.  

Voor dit jaar (seizoen) zal de finale hoogstwaarschijnlijk de laatste wedstrijd zijn. Maar wie weet wat het nieuwe jaar (seizoen) zal brengen. In de winter zal er zeker gevist worden maar hoe of wat weten we eigenlijk nog niet echt. Een Stukje genieten is natuurlijk ook heel belangrijk even niet dat wedstrijd gevoel maar gewoon lekker vissen. Misschien een video maken.

Iedereen onwijs bedankt voor jullie inzet, Ik zou het leuk vinden als jullie hieronder een berichtje zouden willen plaatsen.

Hier zijn de namen van de finalisten:

aantalDeelnemers
1Willy Blom
2Gerrit Wijermars
3Wesley van der Veen
4Bart Hartjes
5Arie Bruggink
6Kris Dalhuisen
7Robin Roetenberg
8Wilco Marsman
9Bob Bomers
10Stijn Kersten
11Tycho Beernink
12Nick Lenderink
13Dirk Hulleman
14Koen van Goor
15Tim Bomers
16René Bomers

 

1 thought on “Finalisten maxvissen cup”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *