Gekkenhuis! 15 snoeken op een dag (Vissen op een nieuwe stek.)

In deze video gaan wij met zijn 3en op pad om te vissen op een nieuwe stek.
Er is een water waar ik regelmatig langs kom, als ik van me werk naar huis rijd. Hier besluiten wij dan ook naar toe te rijden om het te proberen.
Eenmaal aangekomen lijkt het water in eerste instantie behoorlijk ondiep,
dat is balen. Mijn maat roept na een paar worpen ik heb hier geen kijk op. Waarop ik zeg, niet te snel opgeven jongen vaak zijn de wateren waarvan je het niet verwacht erg succesvol.

Dat bleek hier dus ook, toen het water verderop uitliep in een versmalling waarna het weer breder werd, werd ook het water dieper. Ook het speld aas was duidelijk aanwezig. Hier moest de snoek wel liggen. Mijn onderbuik gevoel klopte. Al snel kwam de eerste aanbeet bij Glenn. Hij haakte een snoekje van begin 70. Helaas loste hij hem net voor het pakken. Meteen een worp erna pakt diezelfde snoek gewoon weer het kunstaas om deze weer te lossen. Nu zou je zeggen dat hij wel genoeg had gezien, maar niets bleek minder waar. De worp erna zag je hem er gewoon weer opduiken en weer werd hij gelost. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Normaal als een snoek de haak gevoeld heeft is hij genezen.

Toch maar snel door om eens te kijken of er meer zwemt. En ja hoor..
al snel worden er meer vissen gevangen. Nummer 2 en 3 komen ook op de kant. Waarna ik besluit om toch maar eens een intro op te nemen voor mijn video. Dit zou wel eens een leuk dagje kunnen worden. Na dat ik de intro heb opgenomen gaan we snel door. 4, 5 en 6 worden ook gevangen, waarna mijn go pro uitvalt. Shit, het loopt net storm met de aanbeten. Snel een nieuwe accu erin, maar wat blijkt.. al mijn reserve accu’s liggen nog in de auto. Dat word een eindje lopen.

Eenmaal terug bij Glenn en Donny zijn er nog enkele bij gevangen. In 1,5 uur vangen we 11 vissen. Wie had dat gedacht in de dubbele cijfers te vissen. Wij in ieder geval niet. Er worden er nog 2 bij gevangen. Daarna blijkt het nog pijnlijker. Na mijn accu’s bleek ik ook maar een geheugenkaartje mee te hebben genomen, die nu vol was. Dat was echt balen.. wat dom van mij. Maar goed dat de vangsten meezaten.

Wij vingen uiteindelijk 15 snoeken op een dag. Ook loste ik aan het einde van de dag een hele mooie dikke vis die ver in de 90cm was. Misschien wel een meter. Dat bleek mijn straf voor mijn slechte voorbereiding. Hopelijk hebben jullie weer genoten van de beelden. Heb jij nou ook ooit een dag in de dubbele cijfers gevist? Laat het me dan weten in de reacties! Doe even een duimpje omhoog en abonneer om op de hoogte te blijven. Er komt nog veel meer aan!

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Paul Blokland

https://www.instagram.com/offishials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *