dagje vissen

Blog van Nick Slaats

Vissen op de victoria vesta vijver.

 

Vandaag een lekker dagje gevist op de Victoria vesta vijver te ede met een paar mensen die ik de eerste Max vissen wedstrijd heb leren kennen. Dit begon met een appje naar Wilco van Goh heb je zin om mee te gaan vissen in Ede bij die ene vijver waar ik laatst geweest ben? En daar had hij natuurlijk zoals altijd wel oren naar, dat is je voordeel als vrijgezel zijnde je kan alle kanten op;). Nu dat afgesproken te hebben is het in de max vissen fb groep te sprake gekomen en Michael en Leroy leek het ook wel wat om mee te gaan.

20160807_105114[1]

Super mooi dat dit zo kan dat is nu het mooie aan een M&G je maakt meteen nieuwe vismaten.

Vandaag was het dan zover, de hele week er naartoe geleefd te hebben ging de wekker om 07:00 en sprong uit bed vol enthousiasme want ik had er natuurlijk ontzettend veel zin in normaal heb ik er meer moeite mee om uit bed te komen 😉

gevangen vis

Wilco zou mij rond 7:45 op komen halen ik had de spullen de avond er voor al klaar gezet dat scheelt een hoop gestress.

Wilco was er rond 7:45 en we reden richting Ede , eenmaal in Ede aangekomen zagen we dat wij de eerste waren maar de twee andere jongens waren er ook zo met 5 minuten iedereen was er mooi rond 08:30 de afgesproken tijd. Michael had een vismaat meegenomen en Leroy zijn zoontje hartstikke leuk en gezellig natuurlijk.

m&g max vissen

Meteen maar de spullen uit de auto pakken en op naar het water om de spullen op te zetten, na de spullen opgezet te hebben had ik eerst maar een 5 korven voor gevoerd want makkelijk zou het vandaag niet worden het is geen makkelijk water. Na het voeren deed ik mijn method feeder eraan boillie aan de hair pellets erop en gaan, na een goed kwartier kreeg ik mijn eerste aanbeet de top krom en een leuk brasempje ging het leefnet in. Daarna was het een tijd stil en na een hoop wisselen van kleuren en smaken boillies kreeg ik weer een aanbeet het was tik tik lijn slap, ik draaide de lijn binnen en dacht mis!! Maar nee, er zat een klein voorntje aan met de haak in zijn rug, ach in ieder geval vis!! Na weer een hoop zoeken, melde de 3rde vis zich een klein brasempje, deze had de boillie wel goed gepakt. Na deze 3rde vis had ik er vlot nog 1 maar die vloog er voor de kant eraf ook gehaakt ik de rug heel apart.

m&g max vissen

De jongens naast mij hadden ook niet heel veel het was allemaal klein van formaat pfieuw gelukkig ! Dan lag het niet aan mijzelf. De rest van de ochtend/middag verliep heel rustig en gebeurde er niet heel veel meer, het is nu eenmaal geen makkelijk water en niet altijd feest maar in ieder geval niet geblankt.

Ook dat is vissen, maar we hebben het gezellig en leuk gehad en dan maakt het niet uit dat de vangsten wat tegenviel.

Om half 2 hebben we de spullen opgeruimd en na nog wat nagepraat te hebben op de parkeerplaats zijn we na een leuke ochtend/middag toch tevreden huiswaarts gekeerd.

dagje vissen

Mvg

Nick Slaats

2 thoughts on “Blog van Nick Slaats”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *