max vissen

veranderingen

Visvrienden,

Zoals de meeste al weten zullen er volgendjaar weer wedstrijden plaatsvinden georganiseerd door maxvissen. Uiteraard proberen wij er iedere wedstrijd alles aan te doen om hem nog beter te organiseren dan de keer ervoor. Af en toe hier en daar wat aanpassingen die we invoeren door middel van wedstrijd deelnemers die altijd hun steentje bij dragen of dat we zelf iets proberen wat misschien beter kan. We zijn een en al luisterend oor we horen graag de meningen van andere. Vandaar ook dit topic even heb jij leuke of belangrijke tips die wij mee kunnen nemen in een volgende wedstrijd laat het ons dan weten en reageer onder dit bericht. Ben je nog geen lid registreer je dan snel even dit kost nog 30 seconden van je tijd.

Een belangrijke verandering van ons uit vanaf eerst volgende inschrijving is dat je je aan moet melden via de site, er zal een aanmeldingsformulier online komen zodra de inschrijving open gaat. Deze link zal ik tegen die tijd veel delen maar je zult hem zelf uiteraad ook kunnen vinden op de site. Dus niet meer aanmelden via Facebook of mesenger. Tuurlijk mag je altijd vragen stellen.

Ook belangrijk om een account te hebben is omdat ik vanaf volgendjaar ook veel gebruik ga maken van de mail. Zodra de inschrijving open gaat zal iedereen die lid is een mail ontvangen met daarin de link naar het aanmeldingsformulier. Dus nog geen lid registreer je dan snel even zodat je ook zo op de hoogte kan blijven van wedstrijden en andere dingen. Ik ga jullie inbox niet vol gooien met reclame hoor.

Dit was het voor nu.

 

Mvg 

Bart

 

 

 

 

1 thought on “veranderingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *