Wat staat er op de planning

Visfanaten

 

Achter de schermen is maxvissen alweer druk bezig met het regelen van dingen voor aankomend seizoen. De winter moet nog komen maar we willen graag op tijd het een en ander geregeld hebben zodat we verder kunnen. 

Wat kan je aankomend seizoen verwachten van ons?  

Uiteraard zullen er weer M&G’s Max Vissen worden georganiseerd die zich voornamelijk op de Kool afspelen. Hoeveel dat er zijn en of ze daad werkelijk allemaal op de kool zullen plaatsvinden dat zal in de loop van de tijd bekend worden. Tot nu toe gaat onze voorkeur vooral uit na de kool  omdat ons dat erg goed bevalt tot nog toe en voor het regelen van dingen is het voor mij erg makkelijk omdat het niet ver weg is. Maar wie weet er zijn tal van mooie vijvers tegenwoordig en het groeit ook nog steeds dus het kan maar zo zijn dat we is een keer uitwijken. 

Ook zijn we van plan om een 2 luik te gaan organiseren. Dit zal een wedstrijd zijn die bestaat uit 2 wedstrijden en een finale ronde. Van de 2 wedstrijden zullen er zich dan acht plaatsen voor de finale ronde. Dit betekend een beetje een kleine competitie met 32 man verdeeld over 2 wedstrijden, beide wedstrijden bestaand uit 16 vissers en van die twee wedstrijden zullen dan de beste 8 door gaan naar de finale! Het inschrijfgeld zal hier vermoedelijk iets hoger liggen maar de finale is daarentegen weer gratis voor de gene die dat haalt. En uiteraard zitten hier sowieso weer een paar mooie geld prijzen aan verbonden.

En als klap op de vuurpijl willen we ook nog een blinde koppelwedstrijd organiseren. Dit houd in dat je als koppel strijd voor de winst maar dat je na de wedstrijd pas loot voor je koppelmaat. Dus je hebt geen idee wie er uiteindelijk  met de winst vandoor gaat want iedereen kan je koppelmaat zijn. Dat kan de gene zijn met de beste vangst maar ook de gene met de slechtste vangst. Erg leuk dus om te doen.

Dit is een beetje onze gang van zaken momenteel. Natuurlijk gebeurd er meer achter de schermen maar om jullie een beetje op de hoogte te houden.

voor vragen of antwoorden kunnen jullie altijd mailen naar info@maxvissen.nl.

Mvg

Bart Hartjes (beheerder)

5 thoughts on “Wat staat er op de planning”

 1. Hallo Bart, heb je al een idee om welke datums het gaan?? Lijkt me nl leuk om mee te vissen maar heb meer wedstrijden. Mvg Erik ter Heurne

  1. Hoi Erik,

   goed om te horen! Tot dusver zijn er nog geen datums bekend voor aankomend seizoen. Maar het zal niet lang duren voor we de 1ste datums daadwerkelijk vast hebben staan! Ivm andere verenigingen en wedstrijden wil ik natuurlijk met alles een beetje optijd zijn zodat iedereen optijd kan kijken of ze mee kunnen doen.

   Mvg
   Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *