Update M&G Maxvissen

Visvrienden

Allereerst wil ik jullie natuurlijk namens Maxvissen nog even de beste wensen doen. Hopen op een visrijk jaar en helemaal belangrijk veel gezondheid voor iedereen dat vind ik wel het allerbelangrijkste. Er zijn genoeg mensen die de wintermaanden door vissen maar er zijn er ook genoeg die de hengels even laten voor wat het is. Maar nu het nieuwe jaar aangebroken is begint het natuurlijk allemaal wel weer te kriebelen. Zelf begin ik ook alweer aardig visdrang te krijgen aangezien ik ook niet echt een wintervisser ben. Probeer wel steeds vaker te gaan maar mijn ervaring is nog niet zo best in de wintertijd, meestal schakel ik toch wel over op wat snoeken of doodazen. Waar sommige gewoon blijven door feederen of met de vaste stok. Ook de havenvisserij is enorm populair in de wintertijd. Maar ja nog even en de temperaturen worden weer beter en de dan gaan de vissen ook weer meer azen.

Let op Mensen: Aankomend weekend zal de inschrijving open gaan voor de 1ste M&G Max vissen dit jaar! Wil je erbij zijn, zorg dan dat je erbij bent maximaal 16 personen vol is vol! Je kan je inschrijven via de site dus houd de site in de gaten de 1ste 16 waar ik een inschrijving van ontvang doen mee. Bij eventuele meerdere inschrijvingen dan zullen die gene na de 16 vervallen. Meld iemand zich af dan komt er een inschrijving vrij dit zal ik dan vermelden wanneer dit nodig zal zijn.

Nog een nieuwtje zojuist is bekend geworden dat er op de vijver geen smac meer gebruikt mag worden dus voor de gene die hier gebruik van maken, dit is nu verboden. Wordt dit toch gebruikt dan wordt je gediskwalificeerd.

Mvg
Bart Hartjes

4 thoughts on “Update M&G Maxvissen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *