Sponsors bedankt voor jullie sponsoring

Via deze weg wil ik graag nog even de mensen bedanken die een sponsoring hebben gedaan voor de maxvissen cup. Jullie hebben ervoor gezorgd mede door jullie sponsoring dat het een aantrekkelijk evenement werd. Ik wil jullie daar nogmaals hartelijk voor danken. Zonder de hulp van jullie is het bijna niet te doen. Ik dank jullie hier vriendelijk voor. We doen het tenslotte met zijn alle, als jullie er niet zijn of de deelnemers er niet zijn dat is er ook geen wedstrijd. Vriendelijk bedankt iedereen.

Arie Bruggink heeft het sponsorpakket van Raven Almelo gewonnen, Koen van goor heeft dit mogelijk gemaakt.

Stijn Kersten heeft het sponsorpakket van Hennie Kruidenier te Haaksbergen gewonnen mede mogelijk gemaakt door Paul Keizer.

Dirk Hulleman heeft het sponsorpakket van Yellowfeed.nl gewonnen mede mogelijk gemaakt door Dennis Chumman.

Bart Hartjes wint de beker gesponsord door Alex Lauwe.

De nummers 2 en 3 genaamd Bob Bomers en Kris Dalhuisen kregen een beker erbij gesponsord door De Leeghte dankjewel hiervoor Rene Bomers.

Uiteindelijk kregen de nummer 1,2 en 3 ook nog een pet gesponsord door hoodiestore, Kees Hagoort vriendelijk bedankt hiervoor.

Ook wil Ik René Bomers nog even bedanken voor de gastvrijheid. Hij heeft uiteindelijk het water beschikbaar gesteld voor dit evenement. 

Uiteindelijk wil ik alle deelnemers bedanken die mee gedaan hebben aan deze cup, uiteindelijk doen we het met zijn alle en zoals ik al eerder noemde zonder jullie had dit alles niet plaats kunnen vinden. Ik hoop dat jullie genoten hebben en dat jullie er misschien een volgende keer weer bij zullen zijn. 

Ik hoop bij deze iedereen gehad te hebben.

Mvg
Bart Hartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *